Śruta rzepakowa
Ogłoszenie nieaktywne
Ogłoszenie zostało usunięte przez jej właściciela lub czas jego ważności upłynął dnia: 21 Czerwiec 2013
Co chcesz zrobić?
- Szukaj krowy krowy kozy krowa krowy mleczne
- Dodaj ogłoszenie
Typ oferty: Sprzedam/Oferuję
Komponent wysokobiałkowy, będący produktem ubocznym przemysłu olejarskiego. Powstaje w procesie ekstrakcji tłuszczu z nasion rzepaku za pomocą rozpuszczalników organicznych.
Zawartość białka: min 33-34%
Zawartość tłuszczu: 1,5 - 2%
Włókno: 13%
Energia metaboliczna dla:
-świń- 11,0-12,0 MJ/kg = 2605-2841 kcal/kg
-drobiu- 8,5-10,5 MJ/kg = 2213-2486 kcal/kg
Enercia netto la + rozwiń
Wyświetleń: 1051
Dodano: 12 Październik 2011